Beschrijving

Onze kalkoenen hebben een goed leven gehad, bij een goede boer! De kalkoen is panklaar en gemakkelijk zeer smakelijk te bereiden met de gratis thermometer. Bestel dus nu kalkoen voor kerst.

Onze kerst kalkoenen hebben vrije uitloop naar buiten en krijgen veel ruimte. Binnen zitten ze lekker op stro. De dieren eten goede natuurlijke voeding. Verder gebruiken we geen antibiotica bij de dieren, ze worden dus 100% natuurlijk gehouden! Zoals je van ons gewend bent.

Een heerlijke kalkoen met kerst op tafel kost je €79,95 voor ca. 4,5 kilo vlees, dus maar €17,76 per kilo! Dat is genoeg voor een kerst maal met 10 tot 12 mensen. Genoeg dus voor al je vrienden en familie. Dat is €6,67 per persoon voor super smaakvolle kalkoen! Goed kalkoenvlees hoeft niet duur te zijn.

Onze kalkoenen zijn ongeveer 30cm lang, 20cm breed en 18cm hoog. Je kunt snel even kijken of dat past, door een a4tje in je oven te leggen. Heb je nog een paar centimeter ruimte aan alle kanten? Dan past je kalkoen!


Ongevulde panklare kalkoen

Wil je de kalkoen zelf vullen, of kies je liever voor onze traditionele kerstvulling? De keuze is aan jou. Onze ongevulde panklare kalkoen kan zo de oven in. Heb je zelf een lekker recept dan kun je de kalkoen naar eigen smaak vullen. Je kan de kalkoen natuurlijk ook zonder vulling bereiden. Zo is de kalkoen precies zoals jij het wil hebben. De panklare kalkoen is niet ontbeend. Dit betekend dat het karkas nog in de kalkoen zit. Bij het pakket krijg je de ingewanden van de kalkoen. Hier kun je een lekkere saus of vulling van maken.

Product Ingredienten
Panklare kalkoen Caringa light bronze kalkoen, ingewanden los bijgeleverd (maag, hart, lever).
We gebruiken geen e-nummers, suiker, bindmiddelen of andere middelen die niets met vlees te maken hebben. Al het vlees is glutenvrij, maar het is wel geproduceerd in een ruimte waar op andere tijden ook gluten worden gebruikt in de productie. Verder is al ons vlees 100% lactosevrij!


Net voor kerst geleverd

We hebben een boerderij vol kalkoenen die allemaal precies voor de kerst mooi op gewicht zijn. Je kan kiezen tussen een panklare (ongevulde) kalkoen of een gevulde kalkoen. Beide zijn kant en klaar om in de oven te schuiven. We leveren gratis een thermometer in het pakket met een simpele beschrijving hoe je de kalkoen moet bereiden. Lekker makkelijk dus.

We leveren op donderdag 21 december, vrijdag 22 december en zaterdag 23 december. Net voor kerst dus. We vriezen de kalkoen tijdelijk in. Zo kunnen we alle kalkoenen net voor de kerst drukte verwerken en met veel rust op de meest diervriendelijke manier slachten. De kalkoen wordt half ontdooid thuis geleverd. Het duurt nog ongeveer 48 uur om de kalkoen helemaal te ontdooien. Je kan de kalkoen t/m 2e kerstdag met optimale smaak bereiden.

Levermomenten:

 • Donderdagavond | 21 december | (18.00 – 22.00 uur) (Niet meer leverbaar)
 • Vrijdag overdag | 22 december | 08.00 – 18.00 (Niet meer leverbaar)
 • Vrijdagavond | 22 december | 18.00 – 22.00 (Niet meer leverbaar)
 • Zaterdag | 23 december | (08.00 – 14.00 uur) (Niet meer leverbaar)

 • Over de boer

  Reviews

  Kerst Kalkoen
  Heerlijke kalkoen van ca. 4,5kg
  €79,95
  uit aan

  Vul de kalkoen zelf naar smaak! Wil je liever dat wij de kalkoen vullen? Klik dan op traditionele vulling aan.
  Gratis gekoeld thuisbezorgd in NL
  Inclusief gratis thermometer
  Vriesvers geleverd
  Panklaar en dus gemakkelijk te bereiden
  Ingewanden los bijgeleverd voor saus of vulling
  De beste Nederlandse kalkoen
  Heerlijk voor het kerstdiner (10-12 personen)

  Mogen we je ergens mee helpen?
  Ons team staat altijd klaar om je vragen te beantwoorden. We horen graag van je!