EET DEZE KERST EEN HEERLIJKE KALKOEN

NEDERLANDSE KALKOEN VAN DE BOER, GRATIS BIJ JOU BEZORGD VÓÓR KERST.

BINNENKORT WEER BESCHIKBAAR

We hebben een boerderij vol kalkoenen die allemaal precies voor de kerst mooi op gewicht zijn. Je kunt in november weer bij ons een gevulde kalkoen bestellen, kant en klaar om in de oven te schuiven. We leveren gratis een thermometer in het pakket met een simpele beschrijving hoe je de kalkoen moet bereiden. Lekker makkelijk dus. Schrijf je in op onze nieuwsbrief om een bericht te ontvangen wanneer de pakketten weer beschikbaar zijn.

Voor nu kun je natuurlijk ook traceerbaar vlees van andere dieren bestellen. Dit doe je op Koopeenkoe.nl, Koopeenkip.nl, Koopeenvarken.nl en Koopeengeit.nl!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van Koopeenkalkoen.nl!

BESTEL HIER JOUW KERSTKALKOEN

Wij houden enorm van een prachtige kalkoen met kerst op tafel. Helaas is het moeilijk om in Nederland aan een goed gehouden, duurzame kalkoen te komen. De meeste biologische of scharrelkalkoenen die in Nederland verkocht worden komen uit Engeland of Frankrijk. Dat is natuurlijk niet duurzaam. Daarom zijn we samen met boer Anton Koopeenkalkoen.nl gestart!

Koopeenkalkoen.nl was een groot succes in 2017; alle kalkoenen van boer Anton zijn toen verkocht en met kerst geleverd. In november kun je weer kerstkalkoenen bestellen voor dit jaar op Koopeenkalkoen.nl. Ondertussen kun je wel een biologisch kippenvlees pakket bestellen op Koopeenkip.nl!

De kalkoenen van Anton

De 'Caringa Light Bronze' kalkoenen van Anton zijn een kruising tussen de Amerikaanse kalkoen en een Franse kalkoen. Dit is een langzaamgroeiend ras, uniek in Nederland.

Bekijk nu de video van Anton!

Zo werkt het!


Waarom Koopeenkalkoen.nl?


Waar wacht je nog op? Koop een kalkoen! BEKIJK PAKKETTEN